DE VÂNZARE 2 camere, Sharm, Sharm El Sheikh, Egipt, Domina Coral Bay

DE VÂNZARE - Cod. 42258

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 50 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Timp în comun în Domina Coral Bay, Sharm El Sheikh (Egipt)

DOUĂ SUITE DE VANZARE (€ 8400)


Vand 2 unitati imobiliare separate, de 25 de metri patrati si 3 paturi fiecare in splendida statiune Domina Coral Bay din Sharm el Sheikh, pe frumosul recif de corali al Marii Rosii. Cele doua unitati imobiliare sunt situate la etajul 1 in blocul 55, situat la circa 200 m de plaja, au intrari independente dar sunt comunicante si printr-o usa.

Acestea constau dintr-un dormitor mare în stil maur și o canapea extensibilă mare, cu un balcon cu vedere la mare. Statiunea ofera nenumarate posibilitati de recreere, relaxare, divertisment, sport si wellness, restaurante cu diferite bucatarii internationale.

Codul perioadei Domina este 25 (echivalent cu numărul săptămânii din an). Săptămâna Domina se desfășoară de sâmbătă până sâmbătă; exemplu pentru 2022, 18-24 iunie.
Achizitionarea celor 2 timeshare a avut loc in 2002, contractul fiind valabil 90 de ani.

Există taxe anuale de condominiu, dar dacă nu vă folosiți săptămâna nu plătiți nimic ("no use, no pay"). Pentru a profita de săptămâna, tariful hotelier se plătește anual (aproximativ 350 de euro pe an). Nu există taxe de întreținere. Puteți schimba săptămâna la Domina Coral Bay cu alte săptămâni la aceeași structură sau structurile circuitului Domina, sau prin circuitul RCI, atât în Italia, cât și în străinătate.

Schimbarea dreptului de proprietate pentru apartamentele de la Domina Coral Bay nu necesită act notarial și este gestionată de Domina cu costuri care urmează să fie suportate de cumpărător (aproximativ 940 euro).
După efectuarea plății, transferul trebuie comunicat către societatea „Domina Vacanze” care va efectua schimbarea proprietății.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB