DE VÂNZARE Vilă, Hurghada, Red Sea, Egipt, Mubbarak 6

DE VÂNZARE - Cod. 38069

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 800 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Se referă la o jumătate de vilă dublă. Complet închis cu grădină de garduri de aproximativ 700 m2, cu gresie și fațadă cu benzi verzi, arbuști și arbori. În grădină există o piscină mare și un număr de scaune cu parasolare din lemn. În spatele piscinei un foișor mare. Mai departe, în grădină, un garaj deschis, dar acoperit, cu poarta glisantă. În spatele casei accesul la camera tehnică comună cu pompe de apă și uscător pentru echipamentul pentru scufundări. În grădină o clătire pentru echipamentul de scufundări.
Accesați casa printr-o ușă de sticlă mare, cu ferăstrău închis. Sala cu pardoseala din piatra naturala si scara la etajul 1. Accesați ușa unei încăperi mari de depozitare sub scările care conțin o mașină de spălat. Accesați ușa de la parter. Apartament la parter cu o suprafață de 100m2, 2 dormitoare, 1 cu dulap mare și seif. Baie mare, frumos gresie, cu toaletă, duș separat, chiuvetă și jacuzzi. Bucătărie americană cu frigider mare și cuptor electric cu cuptor. Cameră de zi cu televizor cu ecran plat. Toate camerele au aer condiționat. Toate etajele piatra naturala.
 
Pe scările din holul de la primul etaj, același apartament descris mai sus.
 
Pe scările din holul de la primul etaj ajungeți pe terasa mare de 100 m2, cu baie separată cu duș, toaletă și chiuvetă. Boiler separat pentru această baie. Pe terasa de pe acoperiș un jacuzzi luxos acoperit cu marmură, pentru 4 persoane. Terasa acoperisului este, de asemenea, plată cu piatră naturală.
2 feluri mari de satelit pe acoperișul de deasupra terasei. (Acestea nu sunt pe terasa acoperisului, ci pe acoperișul de mai sus).
Toate terenurile aflate în deplină proprietate. Pereții exteriori necesită în prezent un nou tip de tencuială / vopsea. Acest lucru este încă făcut de mine pentru vânzare.
Totul este livrat complet mobilat, cu toate echipamentele electrice până la prosoape inclusiv. Numai bunurile personale sunt încă înlăturate.
În totalitate transferabil.
 
Prețul pentru întreg este € 145000 = tranzacțiile bancare pot trece printr-un notar olandez prin intermediul unui cont terț, după care notarul transferă acest proiect de lege după ce toate documentele au fost soluționate în Egipt.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB