DE VÂNZARE Garsonieră, Hurghada, Red Sea, Egipt, Sky El Gandoul Resort, Intercontinental Area

DE VÂNZARE - Cod. 37047

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 79 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Apartament spațios cu 1 dormitor, balcon însorit cu vedere la mare într-o locație liniștită, cu o piscină frumoasă și grădini de vânzare! La doar 5 minute de mers pe jos de mare și o plajă minunată într-una dintre cele mai frumoase zone din Van Hurghada, "zona Intercontinental" imediat după Mamsha. Locație liniștită bine păstrată, cartierul european, un serviciu avantajos, cu servicii și securitate de 24 de ore. Brand nou, toate NOU și MODERN echipate la standarde europene. Alte apartamente de diferite dimensiuni cu vedere la mare sau la piscină sunt disponibile.

Prețul de achiziție include designul interior complet al apartamentului cu materiale moderne de înaltă calitate: gresie, usi, ferestre, balustrade de balcon, bai complet echipate, pereti si tavan (mobila exclusiva). Pentru aproximativ 6.000 de euro, întregul apartament poate fi mobilat modern și de înaltă calitate, inclusiv mobilier și bucătărie cu aparate electrice. Suntem bucuroși să mediazăm producătorii de mobilier competenți.

"Sky El Gandoul Resort" este un nou complex nou, liniștit și foarte modern și de înaltă calitate proiectat. Zona Intercontinental este situată pe malul mării, la doar 10 minute de centrul orașului Hurghada, precum și de aeroport. Cel mai apropiat supermarket "Carrefour" este chiar după colț, iar cel mai mare centru comercial "Senzo Mall" este la numai 5 minute. Plaja "Plaja nr. 9 'este chiar opus și pe jos în 5 minute. Aceasta este una dintre cele mai frumoase plaje din Hurghada, foarte spațioasă, plată și nisipoasă înclinată: ideală pentru copii și înotători entuziaști.
diverse
"Sky El Gandoul Resort" oferă servicii de 24 de ore ca și în hotel. Receptie, intretinere piscina si gradina, curatarea apartamentului la cerere si la cerere, apartamentul este de asemenea inchiriat proprietarului! O mare POSIBILITATE DE INVESTIȚII! Asistența europeană pe teren.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB