DE VÂNZARE Garsonieră, Coral Bay, Sharm El Sheikh, Egipt, PO BOX 74

DE VÂNZARE - Cod. 24922

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 55 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 2

Studio în Coral Bay, Sharm el Sheikh.

Apartament mobilat complet Al doilea etaj într-o unitate de cazare magnific: Domina Coral Bay Resort câțiva kilometri de aeroport și de centrul stațiunii Sharm El Sheikh.

Unitatea de vânzare este de 55 de metri patrati la etajul unui complex în stil maur amplasat într-o oază autentic de vegetație luxuriantă. Se compune dintr-un masterbedroom luminos și spațios, canapea extensibilă suplimentar pentru un total de 4 paturi, intrare, baie privată și o verandă cu o vedere magnifică a golfului, de la cea mai mare parte a statiunii. Proprietatea este dotată cu aer condiționat, TV prin satelit cu canale internaționale, telefon direct, Seif.

Domina Coral Bay Ressort bucura de 1.8 mile de nisip auriu, în mod constant scăldate în lumina soarelui, cea mai frumoasă mare de la Marea Roșie. Golful este protejat de un recif de corali din Parcul Național Marin extraordinar de Ras Mohamed. Apele transparente și albastre, care sunt afișate pești și corali. Plaja, dotată cu șezlonguri, prosoape de plajă și de servicii umed, oferă, de asemenea, cel mai bun volei pe plajă și pe plajă zona fotbal. Animație Personalul organizează zilnic turnee pe nisip și partidele fantastice. Pontoane sau pasaje dedicate permite turiștilor să ajungă la mare peste bariera fără mersul pe coral, deteriorarea.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB